Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ημιμόνιμο Μανικούρ: Θα... σας λύσει τα χέρια



Το ημιμόνιμο μανικιούρ θα... σας λύσει τα χέρια!

Είναι το νέο trend στα νύχια που υπόσχεται μακρά διάρκεια, χωρίς να φθείρει την επιφάνεια του νυχιού. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα οφέλη του ημιμόνιμου μανικιούρ!




-Το ημιμόνιμο μανικιούρ γίνεται με επαγγελματικό βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας.


-Είναι οικολογικό, δηλαδή δεν περιέχει βλαβερές ουσίες για τα νύχια σας. Δεν βλάπτει τα φυσικά νύχια! 

-Για την τοποθέτησή του δεν χρειάζονται ειδικές τεχνικές εργασίες, εφαρμόζεται όπως ένα κανονικό βερνίκι, επομένως αφήνει την επιφάνεια του νυχιού να αναπνέει.

-Με την βοήθεια της ειδικής λάμπας, στεγνώνει σε λιγότερο από 1 λεπτό!

-Αφαιρείται εύκολα με ειδικό αφαιρετικό προϊόν το οποίο δεν καταπονεί τα νύχια.

-Έχει μακρά διάρκεια! Η διάρκειά του ξεπερνά τις 3 εβδομάδες, ενώ το χρώμα και η λάμψη του παραμένουν αναλλοίωτα όλο το χρονικό διάστημα!

-Ακόμη και αν καθυστερήσετε αρκετά την αφαίρεσή του, τα νύχια σας είναι ακριβώς όπως πριν την τοποθέτησή του χωρίς να παρουσιάζουν φθορές!

Το ημιμόνιμο μανικιούρ θα γίνει η νέα αγαπημένη σας συνήθεια!


Δύσκολο να το πιστέψετε; Κλείστε ένα ραντεβού στο 210 5752310 και γνωρίστε τα οφέλη του ημιμόνιμου μανικιούρ μέσα από τον χώρο μας! 

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Tips για την περιποίηση των νυχιών.

Πες αντίο στα σπασμένα, κιτρινισμένα νύχια 

Το άγχος, η έλλειψη ύπνου ή ακόμη και η κακή διατροφή δεν επηρεάζουν μόνο τον ψυχολογικό σου κόσμο αλλά και τα νύχια σου! 'Ετσι πολλές φορές παρατηρούμε οτι τα νύχια μας φθείρονται εύκολα, σπάνε συχνά ή έχουν κίτρινους λεκέδες. Διάβασε μερικά tips για να αποχαιρετίσεις μια και καλή τα ταλαιπωρημένα νύχια!

Κίτρινοι λεκέδες
Οι κίτρινοι λεκέδες δημιουργούνται συνήθως από την χρήση μανό κακής ποιότητας, την παρατεταμένη χρήση σκουρόχρωμων βερνικιών ή την απουσία προστατευτικής βάσης πριν το σπιτικό μανικιούρ.

Για να ξεφορτωθείς τους κίτρινους λεκέδες στα νύχια η λύση είναι απλή... βύθισε τα νύχια σου για 5 λεπτά σε ένα φλυτζάνι ζεστό νερό στο οποίο θα έχεις στύψει χυμό από μισό λεμόνι. Αφού τα ξεπλνύνεις τρίψε με γρήγορες απαλές κινήσεις τα νύχια σου και πλύνε καλά τα χέρια σου!

Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς διάφανη βάση στα νύχια σου πριν τα βάψεις με το αγαπημένο σου βερνίκι!


Νύχια που σπάνε εύκολα
Αν τα νύχια σου σπάνε και φθείρονται εύκολα δεν έχεις παρά να τα βυθίσεις σε ζεστό ελαιόλαδο για 5 έως 10 λεπτά δύο με τρείς φορές την εβδομάδα! Έτσι τα νύχια σου θα απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει το αγνό ελαιόλαδο και θα γίνουν πιο εύκαμπτα! Μάλιστα αυτός είναι και ένας τρόπος για να μακραίνουν γρηγορότερα!



*Σου άρεσε το άρθρο; Το βρήκες χρήσιμο; Μοιράσου το με τις φίλες σου!